Florist Rene Vorselen

PLANT & CADEAUWINKEL "IN DE ZEVENDE HEMEL" ................ tel. +31 (0)495 - 563993 / 06 - 50236277

ook dit jaar in 2020 weer verkrijgbaar bij Plant & Cadeau Winkel ' In de Zevende Hemel’

De meest duurzame én mooie tulp van Nederland!
Nu het seizoen weer van start is zijn er tulpen in overvloed. Nog niet eerder waren er zulke mooie en bijzonder duurzaam geteelde tulpen als de Tulpen van Sam.

Ze noemen ze niet voor niets: Tulpen van Sam.
Teler Sam: “Ik gebruik zo min mogelijk pesticide. In plaats daarvan bespuit ik mijn tulpen met etherische oliën, bijvoorbeeld met muntextract. Deze geur schrikt schadelijke bladluizen af.”

Maar ook is een Tulp van Sam

De meest duurzame én mooie tulp van Nederland!
Mooi, want Tulpen van Sam zijn namelijk bloemen van bijzondere kwaliteit . Dikkere stelen, groenere bladeren en grotere bloemknoppen dan gewone tulpen. En je kunt ze ook langer in de vaas laten staan.

Teler Sam: “Een gezonde natuur houdt zichzelf in balans. Een vruchtbare bodem hoort daarbij. Daarom voed ik mijn grond met natuurlijke mineralen, zoals steenmeel.”

dus:

Tulpen van Sam kun je langer in de vaas laten staan omdat deze tulpen op een duurzame manier zijn geteeld. Sam laat namelijk de natuur z’n werk doen. En zeg nou zelf: dan kun je toch nog meer genieten van een mooie bos.
Teler Sam: “De kassen waar de Tulpen van Sam worden gebroeid hebben een groenlabel keurmerk. Door middel van slimme technologie hergebruiken we de warmte die vrij komt.”

OOK VOOR BLOEMBOLLEN EN TUINPLANTJES VOOR EEN GEURIG EN FLEURIG VOORJAAR 2020